Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Vienintelis Vadovas Apie Odinių Daigtų Priežiurą Kurio Jūms Reikės

creams

Vienintelis Vadovas Apie Odinių Daigtų Priežiurą Kurio Jūms Reikės

Kaip prižiūrėti odinius aksesuarus

Rūpinimasis savo odiniais daiktais, nesvarbu, ar tai būtų telefono dėklas, piniginė ar nešiojamojo kompiuterio dėklas iš „Flaiko“, yra būtinas norint išlaikyti jų kokybę ir užtikrinti, kad laikui bėgant jie grakščiai pasentų. Tinkamai prižiūrimas odinis gaminys sukuria unikalų charakterį, vadinamą „patina“, kuris prideda jo žavesio ir pasakoja savo istoriją.

Kasdieninė priežiūra

Pradėkite nuo pagrindinės kasdienės priežiūros, kad išvengtumėte nereikalingo nusidėvėjimo. Neperpildykite odinių gaminių, nes laikui bėgant oda gali išsitempti. Reguliariai nuvalykite juos minkšta šluoste arba šepečiu, kad pašalintumėte dulkes ir dėmes.

Odos drėkinimas

Oda, kuri yra natūrali medžiaga, turi būti drėkinama, kad neišsausėtų ir neprarastų lankstumo. Laikui bėgant oda praranda drėgmę, todėl pluoštai gali išdžiūti ir lūžti. Naudokite odos kondicionierių, kad ji būtų elastinga ir drėkinama.

Kova su įbrėžimais

Nedidelius įbrėžimus dažnai galima išlyginti švelniai patrynus juos pirštais, kad natūralūs aliejai galėtų sudrėkinti odą. Didesniems įbrėžimams naudokite odinį balzamą, kad atkurtumėte drėgmę ir sumažintumėte žalą.

Odos gaminių valymas

Norėdami išvalyti ir apsaugoti savo odos gaminius, apsvarstykite galimybę naudoti odos priežiūros rinkinį, specialiai sukurtą Flaiko odoms. Užtepkite nedidelį kiekį odos valiklio naudodami švarią kempinę arba piršto galiuką, po to užtepkite odos apsauginį sluoksnį, kad apsaugotumėte nuo dėmių ir skysčių patekimo.

Atsargumo priemonės

Prieš naudodami bet kokias valymo priemones, patikrinkite jas paslėptoje vietoje, kad įsitikintumėte, jog jos nepažeidžia odos. Stenkitės nenaudoti kūdikių servetėlių arba panardinti odinių gaminių į vandenį, nes tai gali pašalinti natūralų aliejų ir sugadinti.

Laikydamiesi šių paprastų priežiūros patarimų, galėsite išlaikyti savo Flaiko odinių aksesuarų kokybę ir ilgaamžiškumą daugelį metų.

Sandėliavimas

Tinkamas laikymas yra labai svarbus norint išlaikyti jūsų odinių dirbinių ilgaamžiškumą. Štai keletas paprastų patarimų, kurie padės išsaugoti jų kokybę

Venkite tiesioginių saulės spindulių

Tiesioginiai saulės spinduliai laikui bėgant gali išblukti odos spalvas. Saugokite savo odos gaminius nuo saulės spindulių, kad neprarastumėte spalvos.

Saugokite nuo šilumos šaltinių

Dirbtiniai šilumos šaltiniai, tokie kaip radiatoriai, gali išdžiūti ir sutrūkinėti odos pluoštus. Venkite odinių gaminių laikyti šalia šilumos šaltinių, kad nesugadintumėte.

Naudokite dulkių maišelius

Didesnius daiktus, pvz., maišelius, laikykite dulkių maišeliuose, kai nenaudojate, kad nesusibraižytumėte. Venkite odinių gaminių laikyti plastikiniuose maišeliuose, nes tai apriboja ventiliaciją ir gali išdžiūti.

Ką reikia ir ko negalima daryti odos priežiūrai

Atlikite:

  • Reguliariai valykite minkštu šepetėliu arba skudurėliu.
  • Dažnai vėdinkite savo odinius gaminius.
  • Drėkinkite odą, kad neišdžiūtų.
  • Didesnius daiktus laikykite dulkių maišeliuose, kad nesusibraižytumėte.
  • Švelniai patrinkite nedidelius įbrėžimus pirštais.
  • Periodiškai tepkite odos valikliu.
  • Norėdami išvengti dėmių, naudokite odinę apsaugą.
  • Prieš naudodami išbandykite visas valymo medžiagas.

Negalima:

  • Odinius gaminius laikykite tiesioginiuose saulės spinduliuose.
  • Padėkite juos šalia dirbtinių šilumos šaltinių.
  • Laikykite juos plastikiniuose maišeliuose.
  • Valymui naudokite kūdikių servetėles.
  • Odinius gaminius skalbkite tiesiai vandenyje, nes tai pašalina natūralius aliejus.
  • Nepaisykite tinkamos odos gaminių priežiūros.

Skaityti daugiau